Tanki Online

 
 
Tanki Online 
 
 

Περισσότεροι από 26 εκατομμύρια παίχτες σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει το Tanki Online! Γίνε τώρα μέλος και εσύ! Επέλεξε ανάμεσα σε τέσσερα μοντέλα παιχνιδιού και δυναμικής μαχών. Μπες στο παιχνίδι, παίξει δωρεάν, ζήσε μοναδικές  3D στιγμές και αντιμετώπισε πραγματικούς εχθρούς! 

Δωρεάν 3D browser game: Θα αγωνιστείτε σε πλήρως 3D αρένες με γραφικά που περιλαμβάνουν κτίρια, τοίχους, γέφυρες και θάμνους. Η φυσική του παιχνιδιού είναι παρόμοια με τη φυσική στον πραγματικό κόσμο, έτσι τα Tanks μπορούν να κολλήσουν σε βαθιά νερά, να κυλήσει ή να πέσουν από γέφυρες.

Μόνο πραγματικούς παίκτες: Θα αγωνιστείτε με και εναντίον αληθινών ανθρώπων. Τίποτα δεν είναι τεχνητή νοημοσύνη.

Διάφοροι τρόποι παιχνιδιού: Μπορείτε να πολεμήσετε μόνοι σας ενάντια σε άλλους παίκτες στη λειτουργία Deathmatch, να σχηματίσετε ομάδες σε Team Deathmatch, να αγωνιστείτε για την σημαία στο Capture the Flag, ή να αγωνιστείτε για τον έλεγχο των στρατηγικών σημείων στα σημεία ελέγχου λειτουργίας, στο Tanki Online.

Παίξτε τώρα Tanki Online!

Στρατιωτική σταδιοδρομία από νεοσύλλεκτος σε Στρατηγό: Μπορείτε να πάρετε πόντους εμπειρίας για την καταστροφή των εχθρών, την βοήθεια των συμμάχων, συλλαμβάνοντας σημαίες, και πολλές άλλες δράσεις. Όσο περισσότερους πόντους παίρνετε, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να ανεβείτε στην επόμενη βαθμίδα.

Αναβαθμίσεις Tank: Στο Tanki Online, με κάθε νέα βαθμίδα, μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέα κύτη, πυργίσκους και χρώματα για το Tank σας. Όλα αυτά μπορούν να αγοραστούν στο γκαράζ χρησιμοποιώντας κρυστάλλους, ένα ειδικό νόμισμα του παιχνιδιού. Μπορείτε να κερδίσετε κρυστάλλους στις μάχες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ή να τους πάρετε ως δώρο για την πρόσκλησή των φίλων σας για το παιχνίδι.

Εύκολος χειρισμός: Το μόνο που χρειάζεται είναι τέσσερα πλήκτρα για να οδηγήσετε το Tank - WASD ή τα πλήκτρα βέλους. Πιέστε το πλήκτρο διαστήματος για να πυροβολήσετε.

Οι παίκτες έχουν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του έργου: Μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας χάρτες, να δημιουργήσετε φατρίες και να κάνετε τα σχόλιά σας για τη βελτίωση του παιχνιδιού. Οι πιο δραστήριοι παίκτες θα ανταμειφθούν!

Παίξτε τώρα Tanki Online!

 

 
 
 

SocialGames 

  

War Thunder

Το War Thunder είναι ένα παιχνίδι μάχης MMO επόμενης γενιάς!

  

Lord of the Rings

Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών (lord of the rings) αποτελεί ένα 3D MMORPG παιχνίδι φαντασίας βασιζόμενο στη θρυλική σειρά!

  

Galaxy

Έχεις κουραστεί να κοιτάς απλά μέσα από το τηλεσκόπιο σου βλέποντας τίποτα περισσότερο εκτός από διαστημικά σκουπίδια;

  

AirRivals

Οι μάχες μεταξύ των δυο λαών πάνω από τα μαγευτικά τοπία του πλανήτη Phillon χαρακτηρίζονται από κίνδυνο και μανούβρες...

  

Bitefight

Οι θρύλοι μιλάνε για την αιώνια μάχη μεταξύ των όντων του σκότους για την κυριαρχία της αιωνιότητας, που συνεχίζεται από...

  

Kings Road

Ενωθείτε με τους φίλους σας για δράση σε πραγματικό χρόνο στο Kingsroad, το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι ρόλων για...

  

World of Tanks

World of Tanks! Παίξτε στο 123playgames το πολυβραβευμένο MMO δράσης με άρματα μάχης!

  

Nova Raider

To Nova Raider αποτελεί ένα νέο συναρπαστικό ΜMORPG διαστημικό παιχνίδι δράσης! Ο κάθε παίχτης ξεκινάει ως αρχηγός ενός...

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet