Call of Alliance

 
 
Call of Alliance 
 
 

Το Call of Alliance είναι ένα real-time MMORPG δράσης και φαντασίας, που μεταφέρει τους παίκτες σε αρχαίες ηπείρους και τους προκαλεί να δημιουργήσουν το δικό τους μύθο. Δεδομένου ότι η τελική μάχη μεταξύ του καλού και του κακού γίνεται στην  γη, οι παίκτες πρέπει να ξεκινήσουν για ένα ταξίδι μέσα από ένα ευρύ και ποικίλο κόσμο ο οποίος ζωντανεύει μέσα από εκπληκτικά, ζωγραφισμένα στο χέρι, τοπία. Αρχαία δάση, παγωμένες τούνδρες, ηφαίστεια λάβας και πολλά περισσότερα περιμένουν τους γενναίους ήρωες, και το ίδιο κάνει και ο ίδιος ο διάβολος!

Παίξε τώρα Call of Alliance!

Οι Ήρωες έρχονται σε πολλά σχήματα και μεγέθη στον κόσμο του Call of Alliance. Μπορείτε να διαλέξετε από Harpit, Mia, Human, Elf, Dwarf, Treant, ή Orc, οι παίκτες έχουν την ελευθερία να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία και περιπέτεια. Οι δεξιότητες μπορούν να συνδυαστούν ελεύθερα να δημιουργήσουν ισχυρούς ήρωες, κομμάτια του εξοπλισμού μπορεί να ενισχυθούν με διάφορους τρόπους και υπάρχουν και ένα σωρό πλάσματα που μπορείτε να δαμάσετε, να προσαρμόσετε και να οδηγήσετε στη μάχη με τους φίλους σας!

Οι παίκτες συνοδεύονται από τις δικές τους ισχυρές Θεότητες, που μπορούν να προσαρμοστούν και να εκπαιδεύονται για να σας βοηθήσουν στις μάχες κατά των εχθρών σας.

Μπείτε τώρα και παίξτε ένα από τα καλύτερα MMORPG Online Games που θα βρείτε και χαθείτε σε ατελείωτες ώρες Online διασκέδασης!

Παίξε τώρα Call of Alliance!

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet