Fantasyrama

 
 
Fantasyrama 
 
 

Άνοιξε τα νεραϊδοφτερά σου και ταξίδεψε στον κόσμο των ονείρων και των θαυμάτων!

Δημιούργησε τον δικό σου μαγικό κήπο και γέμισε τον με μοναδικά φυτά και γλυκά τερατάκια. Στην σκιά του Δέντρου της Ζωής σε περιμένουν γλυκές νεράιδες για να σου δείξουν τα κατατόπια του παραμυθένιου δάσους.

Μάζεψε την δυναμωτική Αμβροσία και βοήθησε τον κόσμο να γεμίσει όνειρα και φαντασία! Ανακάλυψε τα μυστικά του νεραϊδόκοσμου στον μαγικό σου κήπο! Ξεκίνα τώρα την περιπέτεια σου και δώσε στην ζωή σου μια νότα μαγείας!

Αφέσου στην μαγεία ταξιδεύοντας στον φανταστικό Νεραϊδόκοσμο και στην μαγεία του παιχνιδιού FantasyRama



Καλώς όρισες στο μαγικό παιχνίδι FantasyRama! Κρυμμένο στα βάθη του Παραμυθένιου Δάσους, ανάμεσα σε δέντρα και θάμνους θα βρεις το FantasyRama – έναν μαγικό κόσμο γεμάτο γοητεία και ομορφιά. Έναν κόσμο που πολλοί από εμάς έχουμε ξεχάσει ότι υπάρχει. Κάτω από την σκιά του Δέντρου της Ζωής ζούνε νεράιδες, ξωτικά και μυθικά πλάσματα του δάσους. Έλα στον κόσμο της φαντασίας και βοήθησε τον. Σε έχει ανάγκη έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρήσει την μαγεία στη γη του Fantasyrama.

Τα τερατάκια του Παραμυθένιου Δάσους χρειάζονται την βοήθεια σου, για να μπορέσουν να διατηρήσουν την μαγεία και την φλόγα του Δέντρου της Ζωής αναμμένη στο μαγικό παιχνίδι FantasyRama.

Αφέσου στο περιπετειώδες ταξίδι στην γη του FantasyRama και ανακάλυψε τους φανταστικούς και μυθικούς κατοίκους αυτού του μαγικού παιχνιδιού. Άσε τα γλυκά ξωτικά και τις σοφές νεράιδες να σου δείξουν τον δρόμο και να σε διαφωτίσουν σχετικά με την ζωή και τον ρόλο του Δέντρου της Ζωής. Μάθε τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια μαγικών βοτανιών και μαγεμένων φυτών στο μαγικό παιχνίδι FantasyRama. Χρησιμοποίησε πανίσχυρα αποστάγματα και ελιξίρια και φρόντισε τα πλάσματα του Παραμυθένιου Δάσους. Με την βοήθεια σου το βασίλειο του FantasyRama έχει ελπίδες να γίνει ο γνωστότερος μαγικός κόσμος, ακριβώς όπως ήταν παλιότερα.

Ξεκίνα τώρα την φανταστική σου περιπέτεια στο μαγικό κόσμο του παιχνιδιού. Μπες σε έναν κόσμο γεμάτο θαύματα και όνειρα και αφέσου στην μαγεία! Παίξε FantasyRama!

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet