My Free Zoo

 
 
My Free Zoo 
 
 

Το παιχνίδι My Free Zoo σου προσφέρει τόνους διασκεδαστικού γέλιου.

Η προσομοίωση ζωολογικού κήπου σου επιτρέπει να αναλάβεις το καθήκον ενός διευθυντή κήπου και να αναπτύξεις τον δικό σου My Free Zoo.

Όλες οι σημαντικές αποφάσεις βρίσκονται στα δικά σου ικανά χέρια: πού πρέπει να μπουν οι περιφράξεις, πόσα ζώα πρέπει να στεγασθούν σε αυτά, πόσους κάδους σκουπιδιών και εστιατόρια χρειάζομαι για το δικό μου My Free Zoo;

 

Γράψου Δωρεάν και
Παίξε My Free Zoo

 

Online παιχνίδια με ζώα

Τα παιχνίδια στρατηγικής είναι τα αγαπημένα μας και στο My Free Zoo στόχος σου είναι να γίνεις manager στον δικό σου ζωολογικό κήπο! Σε αυτό το browser game διαχειρίζεσαι έναν ζωολογικό κήπο με πολλά διαφορετικά ζωάκια, εγκαταστάσεις, ειδικά event και γενικότερα, ότι θα πρέπει να κάνει ένας manager για να μετατρέψει έναν απλό ζωολογικό κήπο στην μεγαλύτερη attraction της περιοχής του, μην νομίζεις οτι είναι ενα απλό παιχνίδι zoo!

My Free Zoo

Το My Free Zoo είναι το πιο γνωστό από τα παιχνίδια με ζώα στα δωρεάν διαδικτυακά παιχνίδια. 

Χαριτωμένα ζώα, ένα μαγευτικό περιβάλλον, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και λειτουργιών στο δημοφιλέστερο παιχνίδι με ζώα. Στο My Free Zoo μπορείτε να φτίαξετε τον δικό σας ζωολογικό κήπο, να κατασκευάσετε περιφράξεις, να τοποθετήστε μονοπάτια και να στολίσετε τον ζωολογικό κήπο με λουλούδια, δέντρα, καθώς και θάμνους.

Ακόμα μπορείτε σε αυτό το browser game να εμπολουτίσετε τα ζώα στο πάρκο σας, όσο όσο μεγαλώνει η ποσότητα των επισκεπτών στο πάρκο σας. Αυτό με τη σειρά του θα αυξήσει τα έσοδά σας στον ζωολογικό κήπο.

Γράψου Δωρεάν και
Παίξε My Free Zoo

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet