Free Aqua Zoo

 
 
Free Aqua Zoo 
 
 

Είναι μικρά, είναι χαριτωμένα και είναι εδώ για να σε διασκεδάσουν: τα φιλικά ψαράκια από το Free Aqua Zoo!

Το Free Aqua Zoo μετατρέπει την ίδια σου την οθόνη σε ένα πολύχρωμο ενυδρείο, με πάνω από40 άπαικτα εξωτικά ψάρια και αμέτρητα διακοσμητικά.

Κάνε εγγραφή δωρεάν τώρα!

Το πολύχρωμο παιχνίδι Free Aqua Zoo σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις το καλάμι ψαρέματος. Σε αυτό το παιχνίδι ενυδρείου, στόχος σου είναι να πιάσεις ψάρια στις λίμνες, τα οποία θα μεγαλώσεις στο δικό σου ενυδρείο. Το Free Aqua Zoo είναι ένα φανταστικό δωρεάν browser game με το οποίο διασκεδάζεις online.

Γνώρισε τα πιο εξωτικά ψάρια στα παιχνίδια στο internet. Ανάλογα το επίπεδο σου, θα μπορείς να πιάσεις ακόμα πιο σπάνια ψάρια όπως για παράδειγμα ψάρια σκούπα, παπαγαλόψαρα ή σφυροκέφαλους .

Παίξε Free Aqua Zoo δωρεάν τώρα!

Στην αρχή θα μάθεις πως να φροντίζεις τα ψάρια σου στο Free Aqua Zoo. Κάνε κλικ σε ένα ψάρι για να δείς το όνομά του και το γένος του. Μπορείς ακόμα και να ονομάσεις τους γλυκούς υποβρύχιους φίλους σου. Απλώς γράψε ένα όνομα της επιλογής σου στο πεδίο ονόματος, στο μέλλον όλα τα ψάρια στο ενυδρείο σου θα είναι ονομασμένα απο εσένα.

Ακόμα, μπορείς να ταΐσεις, αγκαλιάσεις και σκουντήξεις τα ψάρια σου – και θα πρέπει να το κάνεις, αν θέλεις να είναι χαρούμενα και άνετα στο ενυδρείο σου. Πήγαινε στη πόλη για να αγοράσεις ψαροτροφή για τους φίλους σου με λέπια.

Υπάρχουν έξι λίμνες στο Free Aqua Zoo, και όλες έχουν τα δικά τους ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Το ψάρεμα στο Free Aqua Zoo είναι μια πρόκληση, αλλά διασκεδαστικό.

Μόνο όταν ένα ψάρι τσιμπήσει αρχίζει η δράση. Πάτησε και κράτα πατημένο το αριστερό κλικ για να τραβήξεις τη πετονιά. Αλλά πρόσεχε – αν υπάρχει πολύ ένταση στη πετονιά θα σπάσει και θα χάσεις το ψάρι.

Παίξε Free Aqua Zoo δωρεάν τώρα!

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet