My Little Farmies

 
 
My Little Farmies 
 
 

Στο My Little Farmies μπορείς να χτίσεις και να διαχειριστείς τη δικιά σου μεσαιωνική αποικία. Μπορείς να φυτέψεις χωράφια, να φροντίσεις ζώα, και να παράγεις ποικιλία αγαθών για να κάνεις εμπόριο. Ανακάλυψε τον εξομοιωτή φάρμας στον browser σου.

Βυθίσου στο φανταστικό κόσμο του My Little Farmies. Ίδρυσε και ανέπτυξε το δικό σου χωριό, χτίσε μονοπάτια και χωράφια για να καλλιεργήσεις σιτηρά, φρούτα και λαχανικά. Επεξεργάσου τα αγαθά σου στα κτίρια παραγωγής. Μετέτρεψε το στάρι σε αλεύρι για να κάνεις ψωμί. Ανακάλυψε τον λεπτομερή εξομοιωτή φάρμας με τις αμέτρητες δυνατότητες.

Παίξε τώρα My Little Farmies!

Ξεκινάς φυτεύοντας δημητριακά, και καλλιεργώντας τα πρώτα χωράφια. Οι κάτοικοι του χωριού σου ωστόσο χρειάζονται μονοπάτια για να κάνουν τις βόλτες τους, και να εκπληρώσουν τα καθημερινά καθήκοντα τους οπότε πρέπει να φροντίσεις και γι αυτό. Γιατί το My Little Farmies ανήκει στα free games online το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις αγρότης του Μεσαίωνα.

Αυτό που κάνει το My Little Farmies να ξεχωρίζει σε σχέση με άλλα farm games είναι η μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων που έχεις να χτίσεις και να διαχειριστείς το δικό σου χωριό.

Μπορείς όχι μόνο να θερίσεις τους καρπούς σου, αλλά να τους επεξεργαστείς σε αλυσίδες παραγωγής. Τα δημητριακά, για παράδειγμα, μπορούν να αλεστούν στο μύλο, και να γίνουν ψωμί στον φούρνο. Το ίδιο ισχύει για τα δαμάσκηνα, τα οποία μπορείς να κάνεις χυμό δαμάσκηνο στο πατητήρι.

Το My Little Farmies είναι ένα διασκεδαστικό tycoon game με εμφάνιση κόμικ, και μπορείς να ανυπομονείς για συναρπαστικές δυνατότητες. Ανακάλυψε το συναρπαστικό κόσμο του farm game online MyLittleFarmies, και ξεκινα το παιχνιδι δωρεαν – γιατί όπως όλα τα browser games, το MyLittleFarmies είναι ένα εντελώς δωρεάν παιχνίδι. Ξεκίνα και φτιάξε το δικό σου μεσαιωνικό χωριό.

Παίξε τώρα My Little Farmies!

 

 
 
 

SocialGames 

  

Elvenar

Ξεκινήστε το ταξίδι σας σε έναν ξεχασμένο κόσμο φαντασίας σε μια μικρή πόλη, είτε ως πανίσχυρο μαγικό ξωτικό είτε ως...

  

Royal Story

Ζήστε την εμπειρία του τι σημαίνει να είσαι μια πριγκίπισσα και κυβερνήστε ένα υπέροχο βασίλειο!

  

Wind Of Luck

Γίνε τώρα ο μεγαλύτερος θαλασσόλυκος! Μπορείς;

  

Ocean Hero

Ο Ocean Hero προστατεύει τις θάλασσες και ελευθερώνει τα ζώα!

  

Garbage Garage

Ένα νέο και ιδιαίτερα πρωτότυπο παιχνίδι προσομοίωσης σε περιμένει! Ξεκίνα τη λειτουργία της δικής σου μάντρας γεμάτη...

  

War of money

Ανακαλύψτε τώρα το War of Money! Ένα νέο free-to-play, simulation MMORPG παιχνίδι! Ξεκίνησε από το μηδέν και δημιούργησε...

  

My Fantastic Park

Καλώς ήρθες στο δικό σου λούνα παρκ: εσύ είσαι το αφεντικό εδώ! Χτίσε μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια!

  

Bonga

Παίξε τώρα το συναρπαστικό παιχνίδι Bonga Online και βοήθησε ένα νέο ζευγάρι να ξεκινήσει τη ζωή του! Πρέπει να φύγουν...

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet