Soccerstar

 
 
Soccerstar 
 
 

Το παιχνίδι στο οποίο ο παίχτης είναι ο απόλυτος star! To SoccerStar αποτελεί το πρώτο παιχνίδι ποδοσφαίρου στο internet κατά το οποίο ο χρήστης λειτουργεί τόσο σαν παράγοντας της ομάδας όσο και σας προπονητής - παίχτης. Το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το γερμανικό αθλητικό περιοδικό KICKER.

Είναι στο χέρι σου να γίνεις τιτανοτεράστιος τερματοφύλακας, σκληροτράχηλος αμυντικός, στρατηγικός μέσος ή μηχανή των γκολ! Προπονήσου σκληρά, εξοπλίσου με την καλύτερη φόρμα προπόνησης και πρόσεχε τη διατροφή σου. Ίδρυσε το δικό σου σύλλογο και παίξε με τους φίλους σου. Αγωνίσου εναντίων πραγματικών παικτών και φτάσε στην πρώτη κατηγορία του SoccerStar.

Το SoccerStar είναι το πρώτο browser-based παιχνίδι ποδοσφαίρου, όπου ο παίκτης δεν καταλαμβάνουν τη θέση του διευθυντή ή του προπονητή, αλλά και δημιούργει τον δικό του ποδοσφαιριστή και τον οδηγεί στην επιτυχία. Σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι είναι διαθέσιμες διάφορες ποδοσφαιρικές κατηγορίες στις οποίες μπορεί να προσαρμόσει το χαρακτήρα του, είτε στον εξοπλισμό, τη διατροφή ή την κατάρτιση.

Για να είναι σε θέση να είναι ανταγωνιστικός στο γήπεδο, ο παίκτης πρέπει να ξεκινήσει μία ομάδα ή να συμμετέχει σε μια υπάρχουσα ομάδα.. 


 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet