Grand Prix Racing Online

 
 
Grand Prix Racing Online 
 
 

Το Grand Prix Racing Online είναι ένα δωρεάν δικτυακό παιχνίδι για Μάνατζερ μηχανοκίνητου αθλητισμού, στο οποίο ελέγχεις και επηρεάζεις τη δική σου ομάδα. Ξεκινάς με ένα στοιχειώδες μονοθέσιο προσπαθείς να κερδίσεις τη θέση σου στην κορυφαία κατηγορία, για να γίνεις ο κορυφαίος Μάνατζερ και να κερδίσεις τον τίτλο στην Ελίτ.

Όπως ακριβώς στη Φόρμουλα 1 ή οποιοδήποτε μηχανοκίνητο σπορ, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά ώστε να είσαι επιτυχημένος στο παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να φροντίσεις, όπως πρόσληψη οδηγού και τεχνικού διευθυντή, ρύθμιση του μονοθεσίου για προκριματικά και αγώνα, διαχείριση εγκαταστάσεων και προσωπικού, διαπραγματεύσεις με χορηγούς και πολλά ακόμα.

Παίξε τώρα Grand Prix Racing Online!

Κάθε σεζόν έχει 17 αγώνες, δύο κάθε εβδομάδα και αρκεί μία ώρα τη βδομάδα για τη διαχείριση της ομάδας σου. Αλλά όπως στα περισσότερα πράγματα, όσο περισσότερο δίνεις, τόσο περισσότερο παίρνεις και η όποια έξτρα προσπάθεια πχ στην επιλογή του οδηγού ή στη ρύθμιση του μονοθεσίου μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ Ανόδου και Υποβιβασμού.

Θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς τους αγώνες ζωντανά και να διασκεδάσεις στην συνομιλία με άλλους μάνατζερ από το γκρούπ σου ή άλλες κατηγορίες, να δεις πως αποδίδει ο οδηγός σου σε κάθε αγώνα και να αποφασίσεις ποια είναι η καλύτερη στρατηγική σύμφωνα με τις ικανότητες του οδηγού σου και την πρόβλεψη καιρού. Μπορείς να δημιουργήσεις ομάδα με τους φίλους σου ή με ανθρώπους από όλο τον κόσμο που ποτέ δεν έχεις συναντήσει για να διαγωνιστείς στο πρωτάθλημα ομάδων. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με ένα απλό πρόγραμμα πλοήγησης, από το σπίτι σου ή τη δουλειά σου οποιαδήποτε στιγμή! Δε χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα.

Παίξε τώρα Grand Prix Racing Online!

Το GPRO εξελίσσεται συνεχώς και γι'αυτόν το λόγο είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις από τους παίκτες. Αυτό μπορεί να γίνει στα εκτενή μας φόρα ή μέσω του εσωτερικού μας συστήματος Προσωπικών Μηνυμάτων. Υπάρχουν πάντα σπουδαίοι άνθρωποι συνδεδεμένοι που θα διαβάσουν και θα μοιραστούν τις σκέψεις σας σχετικά με σχεδόν τα πάντα, υπάρχει μέχρι και φόρουμ για τη Φ1!

Αν είσαι οπαδός του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της Φ1, θες να γίνεις μέλος μιας μεγάλης και φιλικής κοινότητας, να διασκεδάσεις σχολιάζοντας τους αγώνες της Φ1 με χρήστες από όλο τον κόσμο και σου αρέσουν τα παιχνίδια μάνατζμεντ με χιλιάδες χρήστες, τότε υποβάλετε τώρα αίτηση δωρεάν και γίνε μέρος ενός φανταστικού παιχνιδιού!

Παίξε τώρα Grand Prix Racing Online!

 

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet