Forge of Empires

 
 
Forge of Empires 
 
 

Το Forge of Empires είναι ένα ίσως το εντυπωσιακότερο παιχνίδι στρατηγικής το οποίο παίζεται σαν browser game!

 Στο παιχνίδι αυτό δημιουργείς την πόλη σου και την ακολουθείς από την αρχή της Λίθινης Εποχής και ανά τους αιώνες. Χτίσε κατασκευές χαρακτηριστικές της κάθε εποχής και επέκτεινε την σφαίρα επιρροής σου μέσω στρατιωτικών εκστρατειών και επιδέξιων συμφωνιών.

 Με έναν δυνατό στρατό και την σωστή τακτική, θα υποδουλώσεις τους εχθρούς σου και θα δημιουργήσεις μια τεράστια αυτοκρατορία!

 Παίξε τώρα Forge of Empires

 Στο Forge of Empires ελέγχεις την τύχη της πόλης σου μέσω διαφορετικών ιστορικών περιόδων. Θα έρθεις αντιμέτωπος με συναρπαστικές αποστολές και απαιτητικές προκλήσεις. Περίοδοι Αρχίζοντας στη Λίθινη Εποχή, αναζητάς είδη κτιρίων και τεχνολογίες για να περάσεις στην επόμενη περίοδο με τον οικισμό σου.

 

  • Μονό παιχνίδι εκστρατείας από ένα παίκτη (Single-player campaign) Σε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι εκστρατείας, μπορείς να χτίσεις μια ακμάζουσα πόλη και να γίνεις ο κυρίαρχος όλης της ηπείρου.
  • Έρευνα Εξερεύνησε τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας και απόκτησε πρόσβαση σε πιο προηγμένες μονάδες, σε σπάνια αγαθά και σε εντυπωσιακά κτίρια.
  • Σχεδιασμός πόλης Οδήγησε την πόλη σου σε διάφορες εποχές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δημιούργησε μοναδικά κτίρια που θα κάνουν την πόλη σου εντυπωσιακή.
  • Μάχη Πολέμησε σε συναρπαστικές μάχες και κέρδισε με τη βοήθεια των ειδικών ικανοτήτων των δυνάμεών σου καθώς και της φύσης του εδάφους.
  • Παίχτης εναντίον παίχτη Προκάλεσε φίλους και αντιπάλους σε μια μονομαχία στο πεδίο της μάχης και αξιοποίησε την τακτική σου για να τους δώσεις ένα μάθημα.

 Αν σου αρέσουν τα Strategy Games τότε το Forge of Empires είναι για σένα!

 Παίξε τώρα Forge of Empires

 

 
 
 

SocialGames 

  

Legends of Honor

Έχεις  ό, τι χρειάζεται για να πολεμήσεις  και να κερδίσεις  επικές μάχες στο Legends of Honor; Σχεδιάστε τα επόμενα...

  

Stormfall

Μπες στο σκοτεινό κόσμο της φαντασίας και του μύθου! Αναζήτησε το πεπρωμένο σου μέσω της αρχαίας μαγείας, των δράκων και...

  

Sparta

Το παιχνίδι SPARTA μας ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα κατά τον 5ο αιώνα π.Χ., σε μια εποχή μύθων και θρύλων! Εσύ, ο...

  

Nightbanes

Το Nightbanes είναι ένα ψηφιακό παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες, το οποίο διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό, μοντέρνο...

  

Silent Hunter Online

Το Silent Hunter Online είναι ένα free-to-play παιχνίδι στρατηγικής προσομοίωσης μέσα από το οποίο ο κάθε παίχτης...

  

Panzer General Online

Το Panzer General Online αντιπροσωπεύει μια τολμηρή νέα κατεύθυνση για την θρυλική σειρά Panzer. Το παιχνίδι εστιάζει σε...

  

Vast Wars

Γίνε ο πιο αμείλικτος επιχειρηματίας, νονός ή αστυνομικός της πόλης!

  

Barbarians

Το Barbarians είναι το νεότερο παιχνίδι στρατηγικής και περιπέτειας που τους έχει συνεπάρει όλους!

 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet