Aion

 
 
Aion 
 
 

Το μίσος και η ζήλια εξαπλώνεται σαν φωτιά: ενώ οι Elyos ζουν μια ζωή της αφθονίας στη φωτεινή πλευρά του πλανήτη, οι Asmodians διάγουν ερήμωση, εγκλωβισμένοι στο μόνιμο σκοτάδι. Επιλέξτε την πλευρά που εσείς επιθυμείτε και μπείτε στη μάχη με την παράταξή σας για το μέλλον της Atreia. Είστε έτοιμοι για την περιπέτεια της ζωής σας; Αποδείξτε το στο ΑΙΩΝ, το απόλυτο free-to-play MMORPG φαντασίας!


Ο διασπαμένος κόσμος της Atreia είναι η σκηνή μια πικρής διαμάχης μεταξύ δύο φυλών. Οι κάτοικοι της Elysea, το Elyos, και οι εχθροί τους, οι Asmodians δίνουν μια σκληρή μάχη για την κυριαρχία. Σε αυτό το MMORPG από τους προγραμματιστές της NCsoft, οι παίκτες παίρνουν μέρος σε δύσκολες και γεμάτες δράση μάχες ενάντια σε ​​άγρια ​​πλάσματα. Το εκτεταμένο σύστημα quest του AION προσφέρει πάνω από 3.900 διαφορετικές αποστολές, καθώς και προσφέρει στους PvP οπαδούς την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο σε επικές μάχες για την κυριαρχία στην Atreia και να αγωνιστούν σε τεράστια φρούρια και γιγαντιαία πολιορκίες.


Ένα εξελιγμένο σύστημα crafting με μισή ντουζίνα επαγγέλματα επιτρέπει την οικονομία να ευδοκιμήσει. Πιστοί σύντροφοι, που ονομάζονται κατοικίδια ζώα, σας υποστηρίζουν σε στο ταξίδι σας με κουβαλώντας τα λάφυρα για σας ή προειδοποιώντας σας όταν πλησιάζουν οι εχθροί.

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet