Wartune

 
 
Wartune 
 
 

Το Wartune είναι ένα συναρπαστικό νέο υβριδικό MMORPG, όπου η δράση ξεκινά με το πρώτο κλικ. Με mulitplayer και solo παιχνίδια, PvP αρένες, πεδία μάχης, Boss Fights, χιλιάδες παίχτες, ένα ισχυρό σύστημα συμμάχων και ... γεωργία, το Wartune συνδυάζει αγαπημένα χαρακτηριστικά από ένα πλήθος ειδών multiplayer games και τα προσφέρει σε ένα εντυπωσιακό πακέτο φαντασίας!

Παίξε τώρα Wartune!

Ο μύθος μιλάει για ένα μυστηριώδες μαγικό τεχνούργημα που ονομάζεται "Άρπα του Θεού», το οποίο χρησιμοποιήθηκε από την Ύπατη θεά για να δημιουργήσει το σύμπαν και όλους τους κατώτερους θεούς. Στο μακρινό παρελθόν, όταν οι θεοί περπατούσαν στη γη, ένας επικός πόλεμος μεταξύ των θεών του Φωτός και του Σκότους ξέσπασε για τον έλεγχο του οργάνου. Μετά από πολλά χρόνια πολέμου, η ανήσυχη High Goddess χρησιμοποίησε όλη την εξουσία της και χώρισε την άρπα σε πολλά κομμάτια, τα οπόια σκόρπισε σε όλο τον πλανήτη πριν πέσει σε βαθύ ύπνο.

Παίξε τώρα Wartune!

Αν και η Γη θεωρείται ασφαλής, η απουσία των θεών επέτρεψε μια άγνωστη απειλή να επεκτείνει την επιρροή της σε όλο το σύμπαν. Ένα σκοτεινό κενό που υπήρχε πέρα από την αντίληψη των θεών ξύπνησε, στέλνοντας αμέτρητα είδη του κακού να επιτεθούν στη Γη. Η ανθρώπινη αντίσταση σύντομα ηττήθηκε, και το κακό με επικεφαλή τον Γυάρο, τον κακό γιο του Diablo, τον ισχυρό Θεό του Κάτω Κόσμου, το κακό σύντομα σκλάβωσε την ανθρωπότητα.

 
 
 
 
 
 
 
HTML Map
 
© ΑΝΤ1 Internet. Η χρήση του web site σημαίνει αποδοχή των όρων όρων χρήσης
Design & Development by ANT1 Internet